Kalėdų šventė tarp MCGP Šri Lankos narių

2022 m. gruodžio 28 d. MCGP Šri Lanka nusprendė kartu švęsti Kristaus gimimą. Renginyje dalyvavo 35 nariai. Programa prasidėjo tylos minute, skirta pagerbti mirusį kun. Chrispin Leo, MCGP Šri Lanka kapelionas. Taip pat prisiminėme artimuosius, kurie per šiuos metus iškeliavo į amžinąjį gyvenimą.
Po to buvo giedamos giesmės ir prezidento Maxwello Ranasinghos metinės ataskaitos pristatymas. Nariai pasiūlė kun. kun. Santha Sagara Hettiarachchi naujuoju MCGP Šri Lankos kapelionu. Keletas atstovų su juo susitiko žodžiu ir jis yra pasirengęs bendradarbiauti su judėjimu. Tačiau apie tai reikėtų informuoti Katalikų vyskupų konferenciją ir gauti jos galutinį pritarimą.

Pastebėta, kad dauguma narių yra išėję į pensiją ir norėtų tęsti daugiau draugijos programų, kad jie būtų užimti. Jie taip pat pabrėžė, kad svarbu įsitraukti į socialinę veiklą, ypač remti MCGP narius, kurie tiesiogiai dalyvauja socialinėje veikloje.

Galiausiai nariai vienbalsiai nutarė, kad ir šiais metais pareigas eis tie patys nariai.
Maxwellas Ranasingha toliau eis prezidento pareigas, Aruna Shantha Nonis toliau eis generalinio sekretoriaus pareigas, o Titus Fernando eis iždininko pareigas.

Vėliau bendravimas tęsėsi dainuojant, šokant ir dalijantis vieni kitų gyvenimo pasiekimais.

Geriausi linkėjimai.

Aruna Shantha Nonis
Generalinis sekretorius – MCGP Šri Lanka