Святкування Різдва серед членів MCGP в Шрі-Ланці

28 грудня 2022 року MCGP Шрі-Ланки вирішили зібратися разом, щоб відсвяткувати Різдво Христове. У заході взяли участь 35 учасників. Програма розпочалася хвилиною мовчання, щоб вшанувати пам’ять покійного преподобного о. Михайла. Кріспін Лео, капелан MCGP Шрі-Ланки. Ми також пом’янули близьких, які відійшли до вічного життя протягом цього року.
Після цього відбувся спів колядок та представлення річного звіту президентом Максвеллом Ранасінгхою. Члени Церкви запропонували ім’я преподобного о. Івана Купали, який був призначений на цю посаду. Санта Сагара Хеттіараччі – новий капелан MCGP Шрі-Ланки. Кілька представників мали з ним кілька усних зустрічей, і він готовий співпрацювати з рухом. Однак про це слід повідомити Конференцію католицьких єпископів і отримати їхнє остаточне схвалення.

Було відзначено, що більшість членів групи вийшли на пенсію і хотіли б продовжувати стипендіальні програми, щоб зайняти їх роботою. Вони також підкреслили важливість залучення до соціальних дій, особливо підтримки членів УКГП, які безпосередньо беруть участь у соціальних акціях.

Насамкінець члени одноголосно вирішили, що ті ж самі посадові особи залишаться і в цьому році.
Пан Максвелл Ранасінгха залишається Президентом, Аруна Шанта Ноніс залишається Генеральним секретарем, а пан Тітус Фернандо – Скарбником.

Потім спілкування продовжилося співом, танцями та ділилися один з одним життєвими досягненнями.

З повагою.

Аруна Шанта Ноніс
Генеральний секретар – MCGP Шрі-Ланка